SKECHERS

Giga d.o.o. uvoznik je i distributer Skechers proizvoda

Pogledaj proizvode

Sa godišnjim prometom od 4,64 miljarde dolara, Skechers USA je globalni lider u proizvodnji i prodaji obuće. Skechers dizajnira, razvija i prodaje više od 3000 modela obuće za muškarce, žene i djecu.
Ovakav uspjeh proizlazi iz njihovih zaposlenika, visokokvalitetne, raznolike ponude proizvoda, raznih domaćih i međunarodnih distribucijskih mreža, te ciljanog marketinga.

Skechers nudi dvije kategorije obuće: lifestyle obuću te obuću visokih performansi, u koju spada i radna/zaštitna obuća. Kroz ugovore o licenciranju, tvrtka nudi i sportsku/casual odjeću sa svojim logotipom, dodatke, naočale i još mnogo toga.

Poznate osobe koje podržavaju Skechers lifestyle kolekcije uključuju višeplatinastu umjetnicu Camilu Cabello i atletske legende poput Davida Ortiza, Tonyja Roma, Sugar Raya Leonarda i Howieja Longa. Popis elitnih sportaša Skechers Performance Divisiona uključuje prvaka maratona i pobjednika Bostonskog maratona Meba Keflezighija te profesionalne igrače golfa Matta Kuchara, Brooke Henderson, Russella Knoxa, Wesleyja Bryana, Billyja Andradea i Colina Montgomerieja.

Skechers svoje proizvode plasira na tržište putem robnih kuća, specijaliziranim i nezavisnim trgovinama, te preko 3000 SKECHERS maloprodajnim trgovinama.

Izvan U.S. Skechers cipele je moguće kupiti u više od 170 zemalja putem međunarodne mreže podružnica u Kanadi, Japanu, Indiji, EU i Latinskoj Americi, zajedničkim ulaganjima u Aziji, Meksiku i Bliskom Istoku, te putem distributera diljem planete.

Sa sjedištem u Manhattan Beachu u Kaliforniji, Skechers egzistira na burzi u New Yorku pod oznakom SKX.

Nova kolekcija Skechers radnih i zaštinih cipela slijedi već isprobanu taktiku na putu do uspjeha:

  • objedinjujući dugogodišnje iskustvo u proizvodnji obuće te korištenjem sirovina visoke kvalitete, garantiraju korisniku udobnost pri svakom koraku.

Prema zakonima Sjedinjenih Država i drugim zakonima o autorskim pravima cjelokupni sadržaj na internetskoj stranici, uključujući ali ne ograničavajući se na tekst, grafiku ili šifru zaštićen je autorskim pravima kao kolektivno djelo i vlasništvo je tvrtke Skechers. Kolektivno djelo obuhvaća djela koja su licencirana za tvrtku Skechers USA Inc. II Autorska prava 2018, SVA PRAVA PRIDRŽANA.
Svi logotipi, servisne oznake usluge i trgovački nazivi tvrtke Skechers koji se koriste na internetskoj stranici (uključujući ali ne ograničavajući se na ime tvrtke) su logotipi ili registrirani žigovi tvrtke Skechers SARL. Zabranjena je uporaba bez prethodnog pisanog odobrenja tvrtke Skechers. Sva druga intelektualna vlasništva na internetskoj stranici, uključujući ali ne ograničavajući se na patente, bilo da su izdati ili se čeka na izdavanje, isključivo su vlasništvo tvrtke Skechers SARL i/ili njenih davatelja licence.