Giga d.o.o.

HTZ OPREMA

VAŠ NAJBOLJI PARTNER!

GIGA d.o.o.

Zaposlenici tvrtke GIGA d.o.o. imaju dugogodišnje radno iskustvo u prodaji HTZ opreme, pod koju spadaju radne i zaštitne cipele, radna odjeća, zaštita glave, očiju i sluha, zaštita dišnih organa kao i zaštitne rukavice. Naš tim će Vas sa zadovoljstvom posjetiti, te zajedno s Vama pronaći najbolje rješenje koje odgovara isključivo Vašim potrebama.

Naša priča

Tvrtka je osnovana 1998. godine i bavi se distribucijom, prodajom i edukacijom oko HTZ opreme u koju pripadaju svi oblici odjeće i obuće korišteni pri zaštiti na radu.

Također, jedni smo od prvih tvrtki u Zagrebu, ali i Hrvatskoj koja ima pristup inovativnim rješenjima pa smo tako 2018. uveli HyperKewl proizvode, a već duže vrijeme ovlašteni smo distributer brenda Dunlop.

Uz Dunlop i HyperKewl uvoznici smo raznih poznatih svjetskih brendova na području HTZ opreme.

Vrijednosti i način rada

Adekvatno savjetovanje

Dugogodišnjim radom možemo Vas savjetovati o najkvalitetnijim proizvodima

Brzina isporuke

Izrazito se ponosimo brzinom isporuke proizvoda

Pronalazak kvalitetnih i ekonomski najisplativijih rješenja

Suradnja s tvrtkom Giga d.o.o. omogućiti će Vam da osim kupovine proizvoda dobijete iskusnog partnera koji brine o Vašim potrebama

Naš pristup

 

Naša suradnja s Vama bazira se ne samo na prodaji već i edukaciji oko najkvalitetnijih i ekonomski najprihvatljivijih proizvoda. Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju kako bi Vam približilo sve tipove proizvoda po svim normama zaštite na radu.

Giga d.o.o. Vam stoji na raspolaganju!